Nieuw spel, Chinees roulette

In de vele speelhalen die je tegen komt, worden er veel automatisch roulette aangeboden. Het spel verandert qua lay out niet veel van het klassieke roulette. De inzetmogelijkheden en het uiterlijk kan je goed met elkaar vergelijken. Casino spelers zijn over het algemeen zeer conservatief en zitten niet zo te wachten op een nieuw spel. Daarom is het de kunst van de ontwikkelaar om een nieuw spel te introduceren. In dit geval heeft ontwikkelaar GoldClub de lef getoond om een nieuwe variant van roulette te introduceren.

Het is ontwikkeld onder de nam Chinees roulette en je kan het vergelijken met Futura, die ook ontwikkeld is door GoldClub. Het verschil zit hem voornamelijk in de manier van inzetten en mogelijkheden. Het heeft een Chinees thema dat in het teken staat van het geluksgetal ‘8’. Dat zie je ook terug in het lay-out. Want het speelveld bestaat uit een ‘8’ en het linker gedeelte is dan de ‘draak’ en de rechterkant is een ‘tijger’. De mogelijkheden van inzetten verschillen ook ten opzichte van klassiek roulette, je kan namelijk een 0-spel verzekering afsluiten.

Aparte kleuren combinatie

Chinees roulette valt direct op. Dat komt door de opvallende kleurcombinatie rood met goud. Verder zie je opspringende rode lijnen en de felrode kleur in de ketel is een ware ‘eye catcher’.  De wiebertjes zijn van goud en hebben een leuke vormgeving. Wat verder direct opvalt is het inzet scherm, het oogt misschien wat druk maar je ziet meteen de mogelijkheden. Je moet als speler wel over de streep worden getrokken om plaats te nemen achter de machine. Ben je een ervaren speler dan vind je wel de weg maar als beginnende speler kan het nog wel verwarrend ogen.

De aantrekkingskracht tot dit spel komt wel door mooie vormgeving. Dat zorgt wel voor een extra interesse en de kleine graphics boeien echt want het past allemaal bij elkaar. Het is Ying Yang.